Thursday, August 7, 2014

Kort uppdatering och Slomo!

Som du kanske märkt har det inte hänt så mycket här på bloggen de senaste tre månaderna. Jag har dragits med först ryggskott som tog ett par veckor att gå över. Därefter trampade jag snett på Kullamannens Dark Side. I en nerförslöpa låg en sten och gömde sig, jag kände ledbanden och senorna på utsidan av foten raspa härligt över fotknölen. Foten svullnade upp och blev blå och min första egentliga direkt löprelaterade skada var ett faktum. Jag har kunnat gå relativt obehindrat, men fotleden är lite seg på morgonen och behöver en stund på sig att värma upp. Den senaste månaden har jag kunnat löpträna lite mer kontinuerligt och sprang bland annat Immeln Trailrun förra helgen. Eller rättare sagt det bidde en DNF, men ändå ett långt pass. Det var ett trevligt arrangerat lopp i en för mig helt ny del av Skåne, men av den "vildmark" som enligt arrangören skulle finnas runt Immeln syntes knappt något alls. Däremot en massa grusväg och traktorspår! Jag kommer nog inte springa den tävlingen igen.

Om bara lite drygt två veckor går premiärupplagan av Fjällmaraton Bydalen och jag kommer stå på startlinjen. Det här är det lopp jag tränat för hela året. Starten går klockan 8 den 23 augusti och det kommer bli så kul att se svenska fjällen på sommaren!

Bara två veckor efter Bydalen bär det återigen av mot norr och Höga Kusten. En veckas semester som kommer avslutas med Höga Kusten Trail. Ett lopp som jag bara kommer njuta av, tid är helt ointressant!

Jag håller också på att försöka lära mig lite mer om blogger, jag tänkte göra en större ändring av upplägget och utseendet under hösten. Fortfarande med inriktning mot trail och bergslöpning så klart, men jag återkommer med mer om det när jag kommit på hur jag ska göra rent tekniskt!

OK, då är vi framme vid dagens inspirationsfilm. Jag såg den första gången den 1 april efter ett tips från Runblogger. Jag har sett den säkert 10 gånger sen dess, och jag vet fortfarande inte riktigt hur den hänger ihop med min löpning, men på något sätt tilltalar filmen och budskapet. DO WHAT YOU WANT TO! Do what you want to? Ja, kanske det?!

Gentlemen, we are ready to skate.Slomo from The New York Times - Video on Vimeo.

No comments:

Post a Comment