Tuesday, April 3, 2012

Shoppar loss

Gjorde något tokigt med knät igår och idag har jag haft lite ont i knät, alldeles ovanför knäskålen. När det händer är det bara att vila tills smärtan går över vilket brukar ta någon dag. Under tiden kan man passa på och surfa runt efter nya prylar och planera sommargarderoben.

irunfar.com hittade jag en länk till amerikanska klädmärket INKnBURN som har riktigt snygga shorts och tishor. Bra priser och förhoppningsvis lika bra kvalitet.

addnature inhandlades ett par Montrail Rogue Racer för det facila priset 1095 kronor. Ett fynd och det ska bli kul att testa ett par lätta och (relativt) tunna trailskor om ett par dagar.

Slutligen en tur in på amerikanska amazon där utbudet av löparskor, kläder och prylar är helt oslagbart! Med dollarpriset blir det faktiskt i många fall billigare att handla från Staterna än från England, trots frakt och eventuell tull. Kolla tex in de nya New Balance MT 110. Shit va snygga!

Dagens inspirationsklipp är återigen från USA och det är sköna skogsstigar runt Mount Rainier i nordvästra USA. Titta och njut!


No comments:

Post a Comment