Wednesday, August 29, 2012

Snart dags för Göteborg och Jönköping

De närmaste tre lördagarna är reserverade för trailtävlingar. Först Göteborg och Jönköping på Salomon Trail Tour och därefter Risveden Terräng i  närheten av Alingsås. Trailvideon för dagen togs av trailper förra året vid loppet i Jönköping och jag blir så grymt sugen att springa när jag ser de smala stigarna och utsikten över Vättern:


För en kul och inspirerande berättelse om vad som väntar deltagarna i Risveden Terräng ska du läsa Pers blogg Just nu vill jag springa! 

PS. Wiggle har 20 % rabatt på alla köp (ordinarie pris) till och med den 30 augusti. Det blev ett par nya Inov8 Trailroc 255 som ska vara sköna och med bra skydd för tårna.

2 comments:

  1. Kul att du också tänker springa i Risveden. Du blir inte besviken, bitvis är banan riktigt vacker, dock är den inte lika teknisk som den på STT Kåsjön.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ser fram emot turen till Risveden, det var betydligt backigare i Göteborgsområdet än jag trodde. Det kan vara skönt med ett lite längre lopp som inte är så tekniskt, det verkar vara en blandning av lite asfalt, grusväg och stigar. Låter helt OK just nu!

      Delete